Over ons

Ons doel: onmisbare software maken!

Bij Axilium zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van software. Onze ambitie is om software te ontwikkelen die voorop loopt qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als afnemers ons vertellen dat de software een onmisbaar en centraal hulpmiddel is binnen hun bedrijf, dan hebben wij ons doel bereikt.

Axilium is in 2004 opgericht door Jan Jonquière en Raymond Steffann. Inmiddels zijn we in Nederland met een enthousiast team van zes personen. Daarnaast is er in Moldavië een team dagelijks aan het programmeren aan de software.

Uiteraard bieden we ook ondersteuning aan de afnemers van onze pakketten en we doen dit zo zorgvuldig mogelijk door middel van nieuwsbrieven met o.a. gebruikerstips, het organiseren van (online) bijscholingen en het opstellen van gebruikersanalyses. Voor vragen is de helpdesk zowel telefonisch als via de mail en chat bereikbaar.Axilium Onderwijs levert naast invalPool nog twee pakketten voor het primair onderwijs: JaartaakPlanner en KandidaatZoeker.

previewDemo aanvragen

Demo?

Zo geregeld!

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden van onze software? Vraag een demo aan.
In korte tijd laten wij u, terwijl u achter de computer zit, het programma zien. Een kleine tijdsinvestering die u in de toekomst veel tijd en gemak kan opleveren.