Direct de juiste invaller voor de klas

Direct de juiste invaller voor de klas?

Gebruik InvalPool

 

Het schooljaar is bijna ten einde. Hoe kijkt u terug op afgelopen jaar als het gaat om personeelsplanning en vervangingsbeleid? Verliep alles vlekkeloos of was het vinden van de juiste invaller voor de klas een probleem binnen uw organisatie? Veel onderwijsinstellingen werken nog altijd met een personeelsplanning in Excel of op papier. Hierdoor ontbreekt vaak het overzicht om snel de juiste invaller te vinden. Wilt u binnen uw organisatie grip creëren op uw vervangingsbeleid? Maak dan gebruik van InvalPool. Een systeem dat met 1 druk op de knop de ideale invaller matcht aan de te vervullen positie.

Snel, effectief & overzichtelijk

Door de huidige wetgeving en afspraken vanuit de cao 2018-2019 is het invullen van vervanging een nog grotere puzzel geworden dan voorheen. De Wet Werk en Zekerheid, het uitvoeren van het door u opgestelde vervangingsbeleid, het samenwerken met andere besturen binnen een vervangingspool én een krap aanbod van invallers dwingt besturen efficiënt te plannen. InvalPool ondersteunt uw organisatie om het vervangingsbeleid optimaal uit te voeren. Het systeem houdt niet alleen rekening met de beschikbaarheid en de licenties van de invalkrachten maar ook met alle wettelijke en cao-bepalingen, bijvoorbeeld de wijziging in ketentelling voor het openbaar onderwijs in 2020. Dit alles met het doel om, ook juridisch gezien, de juiste invaller voor de klas te vinden. Elke keer weer. Direct en met gemak.

Voor scholen en administratiekantoren

Niet alleen scholen maar ook administratiekantoren maken al jaren gebruik van InvalPool. Voor een vast bedrag per maand heeft u toegang tot deze flexibele software, ontwikkeld door Axilium op basis van meer dan 15 jaar ervaring in deze sector. Kassandra Mol, Stichting Pool West (regionale vervangingspool met ruim 200 scholen): “Om de vervangingen goed te kunnen plannen en controleren maken we dankbaar gebruik van het systeem InvalPool. De software is net als de medewerkers die werken bij InvalPool zeer flexibel. Samen hebben we tot doel om de aangesloten scholen te helpen met het oplossen van hun vervangingsvraagstukken.”

InvalPool.nl:

  • is flexibel in te richten
  • matcht invallers optimaal
  • is CAO 2018-2019 en WWZ proof
  • is juridisch getest
  • is eenvoudig in gebruik
  • geeft automatische meldingen
  • is webbased dus overal te gebruiken
  • biedt een goed bereikbare helpdesk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van InvalPool of een gratis demo aanvragen? Neem dan contact met ons op.